حماس خواستار تشکیل کمیته حقیقت‌یاب بین‌المللی شد نبیه‌بری: حزب‌الله به آتش‌بس پایبند و با ارتش هماهنگ است واکنش اروپا به تعرفه‌های جدید آمریکا غریب‌آبادی: گزارش آژانس با هدف استفاده سیاسی بر برخی ادعا‌های بسته شده تمرکز دارد کشتاری جدید در مرکز توزیع غذا در جنوب غزه با ۳۰ شهید و ۱۲۰ زخمی انگلیس به دنبال خرید جنگنده‌های آمریکایی با قابلیت استفاده از تسلیحات اتمی تاکتیکی عراقچی به گروسی: ایران به هر تحرک نامناسب اروپا واکنش مقتضی نشان می‌دهد الجولانی: ما و اسرائیل دشمنان مشترک داریم / مهره کسی نیستم المیادین: تهران به اروپا درباره هرگونه تشدید تنش هشدار داده است همسر نتانیاهو: ترامپ و شوهرم قربانی «دولت‌های پنهان» هستند وزیر خارجه عربستان وارد دمشق شد ادعای برخی رسانه‌های غربی به نقل از آژانس: ایران تولید اورانیوم ۶۰ درصدی را تسریع کرده است «ناوگان آزادی» فردا به مقصد غزه حرکت می‌کند عراقچی: انرژی هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است / سیاست خارجی نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست ترامپ: تعرفه فولاد به ۵۰ درصد افزایش می‌یابد

واکنش چارچوب هماهنگی و رئیس اقلیم کردستان عراق به توافق بغداد و واشنگتن درباره خروج از عراق

چارچوب هماهنگی نیروهای سیاسی شیعه عراق نیز از بیانیه مشترک عراق و آمریکا درباره مذاکره برای خروج نیروهای ائتلاف بین المللی استقبال کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۹ - ۰۶ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 26
کد خبر: ۲۲۵۲۷۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ چارچوب هماهنگی شیعیان عراق در بیانیه خود بر اهمیت تدوین یک جدول زمانی مشخص و روشن برای تعیین مدت حضور مستشاران ائتلاف بین المللی در عراق و شروع کاهش تعداد مستشاران در خاک عراق تاکید کرد.

 

عمار حکیم رئیس جریان حکمت عراق گفت : ما حمایت کامل خود را از دولت عراق مبنی بر آغاز گفتگو با ائتلاف بین المللی برای تنظیم روابط دوجانبه اعلام می کنیم.

 

قیس الخزعلی دبیرکل جنبش عصائب الحق عراق نیز گفت: عقب نشینی نیروهای آمریکایی از عراق گامی مهم در مسیر درست است.

 

رئیس اقلیم کردستان عراق با انتشار بیانیه‌ای از توافق دولت مرکزی عراق با آمریکا درباره ازسرگیری فعالیت کمیته عالی مشترک میان دو کشور درباره مذاکره برای خروج نیروهای ائتلاف بین المللی از عراق استقبال کرد.

 

نچیروان بارزانی در بیانیه‌ای اعلام کرد: از توافق بین دولت فدرال عراق و دولت ایالات متحده برای از سرگیری کار کمیته عالی نظامی (HMC) و پیشبرد گفتگوها در مورد روابط دوجانبه و آینده همکاری مشترک در زمینه های سیاسی، اقتصادی، فرهنگی ، امنیتی ونظامی استقبال می کنیم.

 

در این بیانیه آمده که اقلیم کردستان عراق از این توافق حمایت می‌کند و در حفاظت از امنیت و ثبات و حاکمیت عراق و تقویت روابط بر اساس احترام متقابل و منافع مشترک همکاری و کمک می‌کند.

 

وزارت امور خارجه عراق روز پنج شنبه (5 بهمن ماه) با انتشار بیانیه ای از توافق برای کاهش تدریجی مستشاران به اصطلاح ائتلاف بین‌المللی در عراق خبر داد.

 

در این بیانیه به موفقیت آمیز بودن مذاکرات بین دولت های عراق و آمریکا اشاره شده است که از ماه آگوست 2023 آغاز شد و با تاکید بر ضرورت راه اندازی کمیته عالی نظامی در سطح کارگروهها برای ارزیابی تهدید و خطر داعش منتهی شد.

 

در این بیانیه تاکید شده است در توافقات به تدوین یک جدول زمانی مشخص و روشن تصریح شده است که بر اساس آن مدت حضور مستشاران ائتلاف بین‌المللی در عراق معین شده است و مستشاران حاصر در خاک عراق به شکل تدریجی خاک عراق را ترک خواهند کرد و در نهایت پایان مأموریت نظامی ائتلاف علیه داعش اعلام خواهد شد./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار